Ionuț Cristache, după răspunsul dat de un ministru lui Iohannis: Nu credeam

Carmen Dan
Carmen Dan

După ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că îşi va depune demisia din funcţie doar când partidul îi va cere acest lucru, având și o replică pentru președintele Klaus Iohannis, Ionuț Cristache a transmis un mesaj pe contul său de Facebook.

„Nu credeam că o să o laud vreodată! Ft. tare Carmen Dan! ...nici imediat, nici imediat!”, a scris Ionuț Cristache pe contul său de Facebook.

Iată ce a spus Carmen Dan miercuri seară: „Nu e surpriză că domnul preşedinte îmi cere demisia. Nu e prima dată şi e de notorietate această idee fixă. Politic îi răspund că nu mă impresionează astfel de cereri urgente chiar dacă acestea sunt dublate de riscul unor dosare penale. De fiecare dată o demisie din funcţie o voi depune numai atunci când partidul din care fac parte mi-o va cere. Am discutat cu doamna prim-ministru după ce am ascultat declaraţia preşedintelui şi mă văd nevoită să-l dezamăgesc: nu îmi voi da demisia nici imediat, nici imediat”.

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis solicită demiterea imediată a miniştrilor Carmen Dan şi Teodor Meleşcanu. Mai mult, preşedintele a anunţat înfiinţarea unei comisii mixte la Administraţia prezidenţială pentru rezolvarea problemelor de la vot şi a spus că politic cei care au organizat prost alegerile trebuie să plătească cu funcţia.

VEZI ȘI: Ionuț Cristache a reacționat imediat după mesajul lui Iohannis: Când v-am zis...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel