Iohannis - Dăncilă, discuții. Pieleanu: Mă tem că e doar asta

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Marius Pieleanu a vorbit despre întâlnirea de 40 de minute dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă.

"Știm, cu siguranță, că a fost o discuție pe un nivel de egalitate. Doamna Dăncilă nu a mers la Cotroceni cu capul plecat. Sigur, aș fi fost extrem de bucuros, și nu numai eu, să fie organizată o conferință de presă la finalizarea întâlnirii. (...) Să aflăm și noi despre lucrurile importante care s-au discutat. Dar, din păcate, visul meu de cetățean al României este încă departe de a se realiza", a declarat, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3, sociologul Marius Pieleanu.

"Câștiga puncte președintele"

"Mă tem că președintele a simțit nevoia ca, într-un cadru formal, să-i comunice doamnei Dăncilă că trebuie să ia măsuri în vederea preluării cu brio a mandatului președinției Consiliului Uniunii Europene la 1 ianuarie. Mă tem că e doar asta. Repet, (...) mi-ar fi plăcut, ca cetățean să fi ieșit împreună într-o conferință de presă. Era totul ok, câștiga puncte președintele", a afirmat sociologul.

"Era un gest de normalitate", a mai spus Marius Pieleanu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel