Iohannis, baie de mulțime la Ziua Marinei

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, aflat la Constanța pentru a marca Ziua Marinei, înainte de a pleca de la festivități, a salut oamenii prezenți.

Preşedintele Klaus Iohannis a susținut un discurs, afirmând că România nu poate fi cu adevărat un actor regional relevant şi un stat puternic fără o armată puternică.

La Constanţa, la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române, șeful statului a precizat că, în semn de apreciere pentru activitatea depusă şi rezultatele deosebite obţinute, a decorat drapelul de luptă al Statului Major al Forţelor Navale cu Ordinul 'Virtutea Maritimă' în grad de Ofiţer, cu însemn de pace pentru militari. Totodată, preşedintele a precizat că este fundamental ca România să aibă capacitatea şi înţelepciunea pentru a-şi consolida poziţia de membru al NATO important şi de partener strategic credibil al SUA.

(w670)

De asemenea, preşedintele a arătat că, indiferent de ţara căreia îi aparţin, marinarii sunt o mare familie. 'Dragi marinari, această sărbătoare vă este dedicată în primul rând vouă. Marinarii, indiferent de ţara căreia îi aparţin, sunt o mare familie, care se ajută la nevoie. Sunteţi manifestarea vie a spiritului de solidaritate umană, dincolo de frontiere. Fie că serviţi în Marina Militară sau Civilă, reprezentaţi unii dintre cei mai buni ambasadori ai ţării noastre, promotori ai valorilor care ne unesc şi ne definesc ca naţiune. Vă felicit şi vă doresc mult succes şi sănătate, iar Sfânta Fecioară Maria, ocrotitoarea Marinei Române, să vă protejeze oriunde v-aţi afla!', a mai afirmat Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel