Iohannis a recunoscut de ce face referendum: De-asta merg în campanie

Iohannis
Iohannis

Klaus Iohannis a recunoscut de ce face referendum, în cadrul evenimentului de lansare a volumului „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”, la Cluj.

"Dacă de la Bruxelles vin tot felul de atenţionări, avertismente, nu se adresează românilor, ci PSD-ului care, de când a venit la guvernare, calcă statul de drept şi justiţia în picioare, pentru a-şi rezolva problemele din justiţie. PSD calcă în picioare aceste valori europene, iar până când va fi această guvernare, România va avea, din cauza PSD-ului, o problemă majoră. De asta merg în campanie pentru referendum, pentru că vreau votul românilor care vor o justiţie dreaptă şi îşi doresc să plece PSD-ul. Altfel, nu progresăm. Este un motiv mare şi lat pentru care România nu s-a dezvoltat şi nu a evoluat, şi ăsta este PSD-ul. Ne place, nu ne place. Mie nu îmi place", a spus Klaus Iohannis.

"Voi şti duminică seara dacă românii au crezut ceea ce le-am spus eu. În realitate, miza la aceste alegeri este una imensă, duminică seara vom şti dacă a câştigat România europeană sau România antieuropeană", a mai spus președintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel