Ioan Oltean, pregătit de pedeapsă. "Nu mi-e teamă de beciul domnesc"

DNA a cerut arestarea preventivă a fostului vicepreședinte PNL, Ioan Oltean, pentru trafic de influență și complicitate la abuz în serviciu. 

Ioan Oltean a declarat vineri, la Bistriţa, că nu se teme de "beciul domnesc" şi că este pregătit să ispăşească orice fel de pedeapsă, dacă acuzaţiile vor fi dovedite.

Ioan Oltean a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Bistriţa-Năsăud, că şi-a depus încă de săptămâna trecută demisia din funcţia de copreşedinte al organizaţiei judeţene. El îl propune în locul său pe fostul secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale din timpul guvernării PDL, Eugen Curteanu, care este în prezent prim-vicepreşedinte al filialei PNL Bistriţa-Năsăud.

[citeste si]

"Nu sunt un om căruia îi este teamă. Nu vă închipuiţi că mi-e teamă de beciul domnesc, că mi-e teamă de cătuşe. Nu îmi este teamă decât de Dumnezeu în lumea asta. Cu atât mai mult cu cât mă uit în ochii fiecărui om pe care îl întâlnesc, mă uit în ochii dumneavoastră şi în ochii oricui vreţi, pentru că nu mă simt vinovat de săvârşirea acestor fapte. (...) Sunt gata să mă duc să îmi ispăşesc orice fel de pedeapsă; singurul lucru pe care îl vreau este ca pedeapsa să fie în consecinţa unei fapte pe care eu am săvârşit-o", a spus Ioan Oltean.

"Sunt condamnat într-un mod absolut nepermis"

Liberalul susține că nu a fost niciodată în Chitila sau în biserica din Chitila şi că din denunţurile preotului de acolo nu reiese că ar fi primit vreo sumă de bani, însă se consideră deja condamnat de către presă şi de către opinia publică, motiv pentru care speră că îi vor face dreptate judecătorii.

"Ştiu că sunt condamnat, mai mult decât îşi închipuie alţii. M-a condamnat presa, m-a condamnat opinia publică pe care presa a inflamat-o fără să cunoască realitatea, fără să am odată posibilitatea de a mă apăra. Nici nu vreau să fac telejustiţie; tot ce am de spus de azi încolo o voi face în faţa procurorului de caz şi pe urmă în faţa justiţiei. (...) Sunt condamnat într-un mod absolut nepermis. M-am obişnuit cu toate, sunt călit, sunt pregătit să suport absolut orice fel de consecinţă, de la oprobiul public până la pedeapsă", a afirmat deputatul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel