Îngerul Victoria's Secret, Miranda Kerr, în pericol

Miranda Kerr
Miranda Kerr

După jaful pe care Kim Kardashian l-a suferit în Paris, casa unei alte vedete internaționale, Miranda Kerr, a fost ținta unui atac cu armă. Din fericire, nici modelul și nici fiul ei nu se aflau acasă în acel moment.

În ultimul timp, starurile trec prin nenumărate atacuri, care pun în pericol siguranța lor și a familiei. Cea mai recentă victimă a acestor atacuri este nimeni altul decât îngerul Victoria's Secret, Miranda Kerr.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de vineri, în Malibu, când un intrus a sărit gardul vilei pentru a se strecura în proprietate. Agentul de pază și-a dat seama că ceva anormal se petrece și a găsit intrusul pe care l-a și înfruntat. Paznicul a fost rănit la ochi cu o armă albă, dar a reușit să prindă agresorul, care a căzut la pământ din cauza a trei gloanțe ieșite din pistolul său, potrivit informațiilor prezentate de știrile ProTv.

În ciuda celor petrecute, totul a fost doar o sperietură pentru Miranda Kerr și fiul ei, în vârstă de 5 ani, care nu se aflau acasă în acel moment. În momentul de față, cei doi răniți sunt spitalizați, iar autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla care sunt motivele acestui atac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel