Individul care și-a omorât mama și a îngropat-o în curtea casei a fost trimis în judecată

Individul care și-a omorât mama și a îngropat-o în curtea casei a fost trimis în judecată  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Individul care și-a omorât mama și a îngropat-o în curtea casei a fost trimis în judecată / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Anchetă rapidă în cazul individului din Periam care și-a omorât mama în bătaie, iar apoi a îngropat cadavrul în curtea casei. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru violență în familie – loviri sau vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie.

Bărbatul și-a agresat mama anul trecut, pe data de 29 martie. S-a îmbătat și a început să se certe cu aceasta, iar la un moment dat a împins-o pe pat. Femeia, în vârstă de 64 de ani, s-a lovit puternic la cap și și-a pierdut cunoștința. Fiul său a continuat să o lovească cu pumnii și picioarele, pentru ca mai apoi să o târască într-o altă încăpere. După toate acestea, s-a culcat liniștit.

A doua zi, după ce și-a dat seama că femeia este moartă, a îngropat cadavrul în curtea casei.

Polițiștii timișeni au intrat pe fir abia în 5 octombrie 2020, atunci când o nepoată de-a femeii i-a anunțat că bătrâna nu a mai fost văzută de luni bune. Mai mult, le-a povestit că aceasta locuiește cu cei doi fii ai săi. Oamenii legii au intrat imediat la bănuieli în condițiile în care niciunul dintre copii nu anunțase dispariția femeii.

Autoritățile au găsit cadavrul cu un excavator

În 7 octombrie, polițiștii au descins la locuința familiei și au solicitat și un excavator pentru a săpa în grădină. Așa au găsit cadavrul femeii în vârstă de 64 de ani (vezi AICI). Imediat după aceea, unul dintre cei doi fii ai victimei a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi arestat preventiv.

În martie 2021, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș l-au trimis în judecată pe bărbat. El este cercetat pentru violență în familie – loviri sau vătămări cauzatoare de moarte comise asupra unui membru de familie.

„În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că în seara zilei de 29.03.2020, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, inculpatul P.A.-S. ar fi împins-o pe mama sa, cu forță, înspre un pat aflat în locuința comună, de tăblia căruia aceasta s-ar fi lovit, apoi inculpatul ar fi continuat să o agreseze în fața bucătăriei locuinței, lovind-o cu pumnii și cu picioarele, iar în urma agresiunii victima a suferit leziuni posttraumatice care au condus la decesul său”, transmit procurorii timișeni.

Dosarul a ajuns acum la Tribunalul Timiș pentru soluționare, precizează Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel