Urmărește emisiunea live


Indian Wells. Sorana Cîrstea - Carolina Garcia, scor final în optimile turneului

Surpriză în turneul de la Indian Wells, unde Sorana Cîrstea a reușit să o elimine, în optimile turneului, pe Carolina Garcia

Sorana Cîrstea a învins-o, în optimile de finală a Mastersului de la Indian Wells, pe favorita numărul 5, Carolina Garcia, cu 6-4, 4-6, 7-5, după două ore și douăzeci și patru de minute, și a trecut în sferturile de finală, unde o va întâlni pe Iga Swiatek.

Carolina Garcia, câștigătoare a Turneului Campioanelor și semifinalistă a Openului American, și-a pierdut de șase ori serviciul în fața Soranei Cîrstea, care a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului la retur, aducând aminte de forma afișată în sezonul 2021. 

În sferturile de finală, Cîrstea va primi replica numărului 1 WTA, Iga Swiatek, care a întrecut-o în optimi pe Emma Răducanu, scor 6-3, 6-1. 

Pentru Sorana Cîrstea a fost o primă victorie în fața unei jucătoare din top 5, după 6 ani, și a șasea din carieră. Românca o învisese în 2017 la Beijing, pe Karolina Pliscova.

Calificarea în sferturile de finală îi aduce un premiu de 184.465 dolari și 215 puncte WTA, cu care va face un salt de 9 locuri în clasamentul mondial, până pe locul 74. 

Vezi și: Tenismena Lesya Tsurenko, din Ucraina, s-a retras de la Indian Wells înainte de un meci cu o rusoaică. Acuze la adresa CEO-ului WTA: Pur şi simplu am cedat mental

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel