INCREDIBIL! SALOANE de înfrumusețare, DESCHISE înainte de 15 mai. STATUT preferențial pentru anumite persoane

Se pare că pentru anumite saloane de înfrumusețare nu există reguli.

Deși ar fi trebuit să se redeschidă abia de vineri, 15 mai, unele deja au furat startul. Desigur... nu pentru publicul larg, ci pentru vedete. De exemplu, Călăceanu Tudor, hairstilist, a deschis. Bianca Alexandra, o fostă concurentă de la ”Bravo, ai stil”, a spus, joi, cu o zi înainte de ridicarea restricțiilor, că nu a mai putut aștepta să se termine starea de urgență... A vrut să prindă loc ”înaintea tuturor” să se vopsească... Nu a mai suportat să stea nevopsită.

”Am vrut să păstrez secret, dar vă spun că am venit la prietenul meu pentru a-mi schimba lookul. Salonul lui este deschis, în mod oficial, pentru toata lumea, pentru cliente, de mâine, dar eu am venit înaintea tuturor pentru că o să fie destul de aglomerat în perioada aceasta, așa că trebuia să prind loc și trebuia să fac neapărat o schimbare. Am vrut să dau un refresh. Chiar m-am săturat să stau așa cu rădăcinile...”, a spus Bianca Alexandra într-un story pe Instagram din salonul dFINE STUDIOS.

Dezinfectanți nu știm dacă sunt în salon, probabil sunt, dar este băutură. A adus-o Bianca Alexandra. ”Facem fix ca la bar”, a spus tânăra pe story.

După cum puteți vedea, cei doi nu poartă mască de protecție.

(w670)


Nu este prima vedetă care sfidează ordonanțele militare. A făcut-o și Christina Ich

Una dintre problemele românilor în starea de urgență a fost închiderea frizeriilor și saloanelor de înfrumusețare. De altfel, nu era permis să îți chemi hairstyliștii la tine acasă să te tundă și să te vopsească. Serviciile la domiciliu nu erau permise. În Spania, acest lucru a fost posibil după relaxarea măsurilor.

Dar regulile nu se aplică dacă ești vedetă. În urmă cu vreo lună, Christina Ich l-a chemat pe "Marian Capet Hair Artist" la domiciliu și omul a venit. A tuns-o, a coafat-o, totul în starea de urgență.

"Nu mai puteam să stau cu vârfurile netunse!", se plânge Cristina Ich.

Asta-i România...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel