Incredibil. Carmen Brumă dezvăluie ce a făcut în ultima zi de sarcină

Carmen Brumă a lansat "Jurnal de gravidă", un ghid practic pentru femeile însărcinate, din prima până în ultima zi de sarcină. 

Vlăduț, fostul Vasilică, s-a născut un copil perfect sănătos, de trei kilograme și jumătate, deși Carmen Brumă a primit multe critici despre silueta sa, fiind slabă, iar burta îi era "insesisabilă". 

Invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea, "Sinteza Zilei", Carmen Brumă a dezvăluit că Mircea Badea a devenit specialist în... farmacii și se descurcă și cu schimbatul scutecelor lui Vlăduț, cu asistență. "Să nu exagerăm" a spus Carmen Brumă, despre spălarea lui Vlăduț de către Mircea Badea. 

Mircea Badea a contrazis-o: "Știu să schimb copilul, știu să spăl copilul. Câteodată, când îi pun chiloții de copil, îi pun invers. Ea-mi spune că i-am pus invers, dar, mă gândesc, poate mă face din vorbe". 

Carmen Brumă a făcut și o dezvăluire uimitoare despre ultima zi de sarcină. În luna a noua, înainte să-l nască pe Vlăduț, ex-Vasilică, Carmen Brumă a făcut antrenamente în parc. Mai exact, a alergat pe scări 20 de minute. 

Mircea Badea a spus o poantă despre ultima zi de sarcină a lui Carmen Brumă: "Cum, ai făcut alergat 20 de minute în ultima zi de sarcină? D-asta a fost ultima zi de sarcină!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel