EXCLUSIV  Imagini interzise cu Liviu Harbuz! Cum a fost filmat - video

Mihai Ciobanu / 19 iun 2018 / 09:47 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Harbuz
Descriere foto: Liviu Harbuz

Imagini interzise cu Liviu Harbuz, realizatorul emisiunii "Jungla urbană" de la DC News.

Imagini interzise gurmanzilor cu Liviu Harbuz, realizatorul emisiunii "Jungla urbană" de la DC News. Ultima ediţie a emisiunii este una care poate fi cu greu urmărită fără a începe să salivezi sau fără a da, fuga, până în bucătărie pentru a vedea ce este în frigider sau pe aragaz. 

Liviu Harbuz - un gurmand declarat se întâlneşte, în cadrul emisiunii, cu un alt gurmand - Sorin Minea, CEO-ul Angst. Dialogul începe uşor şi curge firesc până la momentul în care Liviu Harbuz nu mai rezistă tentaţiei merindelor aflate pe masă şi începe să le deguste. Ei bine, de aici încep scenele nerecomandate celor care sunt la dietă sau pofticioşilor. "Practic, deja salivez. Mă scuzaţi pentru dicţie, dar e o stare fiziologică normală", spune realizatorul emisiunii, după ce degustă o sarma făcută "ca la mama acasă". 

Urmează, la rând, bunătăţi care mai de care: chifetele marinate făcute pe reţeta tradiţională, ardei umpluţi cu carne şi de post, ciorba de burtă, ghiveci călugăresc sau iahnie de fasole. Toate arătând într-un mare fel. Cât despre gustul lor, trebuie ca şi acesta să fie unul deosebit, dovadă stând pofta cu care Liviu Harbuz le gustă. 

Iar pentru a vă convinge singuri de cele spuse, vă invităm să urmăriţi imaginile:

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26