EXCLUSIV  Ilan Laufer, decizii Guvern. Ce nu s-a spus despre activitatea sa – VIDEO

Ilan Laufer a discutat despre programul Start-Up Nation, în cadrul unui interviu acordat DC News.

"S-au făcut foarte multe lucruri bune în anul 2017", a spus Ilan Laufer, fostul ministru al Mediului pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat, menționând programul Start-Up Nation, "prin care, pentru 2017-2018, am semnat aproximativ 8.500 de acorduri pe finanțare. Am completat până aproape de cifra 10.000 cu celelalte programe pe care ministerul le are. Vă pot spune că programul se află în plată. În clipa în care eu am plecat, toate cererile erau plătite la zi", a precizat Ilan Laufer.

"Sunt convins că domnul Oprea (n.r. Radu Ştefan Oprea, actualul ministru) încearcă și anumite îmbunătățiri pentru noua ediție care va fi lansată în 2018, dar și să țină pasul cu toate cererile care sunt acolo", a declarat Laufer.

Cu privire la Start-Up Nation, a spus că este un program foarte bun. "Am depus un efort uriaș cu echipa din minister pentru ca lucrurile să meargă cât se poate de bine cu acel program", a declarat Ilan Laufer.

Locuri de muncă

De asemenea, acesta a vorbit despre progresele înregistrate în Românii în ultimii ani. "Niciodată nu se sparge târgul când vine vorba despre antreprenoriat. Trebuie să ne uităm la progresele pe care România a reușit să le facă în ultimii ani. În perioada mandatului meu și pe anul 2017, o să vedeți o creștere de peste 35 la sută în comparație cu anul 2016, atunci când vorbim de noi societăți comerciale înregistrate. Este un număr care arată că majoritatea măsurilor au fost bune pentru economie. Avem la sfârșitul anului 2017, 256 de mii de contracte full time în zona aceasta, în piață, în comparație cu anul 2016. Este ceva. Numai prin Start-Up Nation au început deja să se implementeze și să se creeze locurile de muncă. În total, vor fi undeva la 19-20 de mii de locuri de muncă", a spus Ilan Laufer în cadrul interviului acordat DC News.

[citeste si]

Răspunsul complet, mai jos:

VEZI INTERVIUL INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel