IGPR: mii de sacțiuni contravenționale. Persoane prinse în flagrant

Poliția
Poliția

Poliţiştii au prins în flagrant, într-o singură zi, peste 100 de persoane, au aplicat aproape 8.800 de sancţiuni contravenţionale, au constatat peste 700 de infracţiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic au reţinut 548 de permise de conducere, în urma unei acţiuni desfăşurată joi la nivel naţional pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, informează IGPR. 

IGPR anunţă într-un comunicat de presă ca într-o singură zi au fost organizate 304 acţiuni punctuale şi s-a intervenit la 3.059 de evenimente, dintre care 2.520 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 731 de infracţiuni, 110 persoane fiind prinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 26 de persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 49 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.786 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 75.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 97 de infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 548 de permise de conducere şi retrase 172 de certificate de înmatriculare, se mai arată în comunicat.

Vezi și: Sancțiuni contravenționale, cifre impresionante. Anunțul IGPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel