Sancțiuni contravenționale, cifre impresionante. Anunțul IGPR

Poliție
Poliție

Poliţiştii au aplicat peste 7.500 de sancţiuni contravenţionale unor persoane care au încălcat normele sociale, în valoare de peste 9.700.000 de lei, şi au reţinut permisele a 517 şoferi care puneau în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, în urma unei acţiuni pentru menţinerea siguranţei publică. 

Potrivit unui comunicat al IGPR, peste 9.600 de poliţişti au acţionat, la data de 4 septembrie, la nivel naţional, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii au acţionat cu 276 de aparate radar. De asemenea, au fost organizate aproape 4.100 de patrule de ordine şi siguranţă publică.

572 de acțiuni organizate

Potrivit IGPR, au fost organizate 572 de acţiuni şi s-a intervenit la 3.099 de evenimente, dintre care 2.596 au fost sesizate prin 112.

Au fost constatate 798 de infracţiuni, 122 de persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, în ultimele 24 de ore.

12 persoane urmărite național, depistate

În cauzele instrumentate, au fost dispuse 32 de măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 12 persoane urmărite naţional sau internaţional, arată sursa citată.

În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, pentru creşterea siguranţei în trafic, au fost constatate 111 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Totodată, au fost reţinute 517 permise de conducere şi au fost retrase 131 de certificate de înmatriculare.

Vezi și: Poliția Română, pont pentru șoferi: Cum scapi de amenzile pentru viteză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel