Igaş: MAI va disponibiliza 10.000 de oameni până în octombrie

DISPONIBILIZARI-MAI4
DISPONIBILIZARI-MAI4

Procesul de restructurare a Ministerului Administraţiei şi Internelor se apropie de finalizare, a declarat ministrul Traian Igaș, astfel încât, din octombrie, aparatul central şi structurile subordonate vor funcţiona cu 10.000 de oameni mai puţin.

Acesta a declarat, în cadrul unei conferințe de presă,  că până acum au fost organizate şi s-au desfăşurat concursuri pentru 38.850 de posturi din structurile subordonate Ministerului Administraţiei şi Internelor, la care au participat 41.880 de persoane.

La nivelul întregului minister, 46.997 de persoane au fost puse la dispoziţia conducerii unităţilor din care fac parte, urmând ca în perioada imediat următoare să fie şi ultimele concursuri, astfel încât începând cu luna octombrie Ministerul Administraţiei şi Internelor să funcţioneze cu 10.000 de oameni mai puţin.

Dintre cei înscrişi, 36.069 au promovat concursul, iar restul au fost respinşi sau nu s-au prezentat. În urma concursurilor organizate au fost înregistrate 242 de contestaţii, din care 187 au fost respinse, 25 sunt în curs de rezolvare, iar restul au fost admise. Rata mică de contestaţii înregistrată este pusă pe simplul fapt că toate concursurile au fost înregistrate video.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel