Iași: Preot beat la volan, urmărire ca în filme cu poliția

Un preot din Iași a fost reținut de Poliție după ce s-a urcat beat la volan și nu a oprit la semnalele agenților. Totul s-a transformat într-o urmărire ca în filme. 

Scene uluitoare în județul Iași, unde un preot beat a fost încătușat de Poliție, după o urmărire ca-n filme. Bine „aghesmuit”, bărbatul cu sutană s-a ales cu dosar penal, după ce nu a vrut nici în ruptul să sufle în etilotest. Mai mult, cel aflat la volan a fost răspopit. I-a înjurat de toți sfinții pe politicieni și a spus că nu el a condus, ci Dumnezeu.

Constantin Teleman, un preot caterisit din localitatea Costuleni, s-a dat în spectacol, după ce s-a urcat băut la volan. A încălcat prevederile codului rutier, ci și una dintre cele zece porunci.

Îmbrăcat în sutană și băut bine, a condus de la Iași spre Costuleni. Pe drum, prin apropiere de Răducăneni, un echipaj de Poliție i-a făcut semn să oprească. Răspopitul aflat la volan a apăsat însă pedala de accelerație și a fost prins de polițiști la granița judțeului Iași cu Vaslui.

Constantin Teleman n-a vrut să recunoască faptul că el s-a aflat la volanb. Stând undeva între scaunul șoferului și banchetă, le-a spus polițiștilor c-a fost pasager și că mașina a fost condusă de… Dumnezeu, relatează Antena3.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel