Hurrem - hulită și adorată deopotrivă de fanii serialului “Suleyman Magnificul”

hurrem kanald
hurrem kanald

Serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, difuzat de Kanal D, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, provoacă reacții din cele mai diverse fanilor, față de eroii acestei povești adevărate despre dragoste și puterea unui Imperiu.

Mărturie a acestor reacții sunt și declarațiile actriței Meryem Uzerli, cea care o interpretează pe Hurrem, femeia care într-o societatea în care femeia era total supusă bărbatului, ea nu numai că îndrăznea să privească în ochi pe cel mai puternic om al Imperiului Otoman, dar și să pretindă să-i fie egală acestuia, indiferent de riscuri.

Meryem Uzerli recunoaște că este adesea oprită pe stradă de persoane care vor să-și exprime admirația față de Hurrem sau, dimpotrivă, dezaprobarea totală față de aceasta.

“Uneori, când mă plimb pe stradă, vin femei la mine și îmi spun: <Aș vrea să fiu la fel de curajoasă ca Hurrem!>, <Ce mult aș vrea să fiu la fel de puternică precum Hurrem!>. Altele, dimpotrivă, îmi spun că o urăsc pe Hurrem și o simpatizează pe Mahidevran (n.r. – interpretată de Nur Aysan), pentru că au trecut printr-o suferință asemănătoare cu a ei. Mahidevran este cea înșelată, cea care pierde în permanență în lupta pentru atenția lui Suleyman. După ce a fost preferată Sultanului și i-a oferit acestuia un moștenitor, ea se vede pe nedrept dată la o parte de o cadâna nou venită în Palat. Suferința ei trebuie să fi fost atroce”, a declarat interpreta rolului principal femin.

Hurrem este specială, mai ales că frumoasa cadână îmbină două personalități total opuse.

“Hurrem este un personaj foarte labil. Uneori este sensibilă și vulnerabilă, alteori agresivă, chiar crudă. Hurrem oferă surprize în permanenăț. Izbucnește când nu mă aștept, își schimbă brusc traiectoria. Încerc să o înțeleg, trăia vremuri foarte dificile, trebuia să lupte pentru supraviețuire și pentru supremație în Palat, își pierduse familia în condiții violente, iar aceste amintiri o hăituiau…”, și-a descris Meryem personajul.

“Dorința ei de putere este nelimitată. Ea vrea să fie alături de Suleyman nu numai sentimental, ci vrea să dețină Imperiul alături de el. Uneltește chiar să îl înlăture pe Ibrahim (n.r. interpretat de – Okan Yalabik), omul de încredere al sultanului și cel mai periculos adversar al ei. Hurrem vrea totul sau nimic. Pentru ea nu există cale de mijloc ”, a continuat Meryem Uzerli.

Halit Ergenc, actorul care dă viață personajului principal Suleyman Magnificul, explică de ce această femeie și-a fermecat sultanul. “Suleyman nu mai cunoscuse până atunci așa ceva. În acea perioadă, într-un asemenea mediu, nimeni nu se putea uita în ochii sultanului și nu putea să își exprime părerea liber. O femeie atipică, deținând acea putere psihică fantastică, era foarte atrăgătoare pentru sultan”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel