EXCLUSIV  High School Musical, 13 ani de la debut. Cum arată și ce fac actorii tăi preferați

Se împlinesc 13 ani de la premiera unuia dintre cele mai celebre filme americane produse de Compania Disney, ''High School Musical''. Ai fredonat ani la rând melodiile împreună cu Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, însă ai idee ce mai fac și cum arată actorii preferați din filmul fenomen în zilele noastre?

Zac Efron a trecut printr-o schimbare radicală de look odată cu noul an. Celebrul actor, personajul Troy din High School Musical, s-a vopsit blond și nu trece o zi fără activăți sportive. Cât despre viața profesională, Zac Efron se pregătește de lansarea unui nou film, "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile", o biografie a ucigaşului în serie american Ted Bundy, care va avea premiera pe 26 ianuarie. Printre alte filme celebre ale actorului se numără: Baywatch, Dirty Grandpa, That Awkward Moment, Neighbors, The Lucky One, și altele.

 (w670)

Spre deosebire de Zac Efron, Vanessa Hudgens, partenera sa din High School Musical (Gabriella), nu a trecut printr-o mare schimbare de înfățișare. Vedeta a ales pentru părul scurt față de cel lung pe care îl avea în filmul fenomen și are grijă să își pună în valoare formele prin tinuțe și sport. Actrița se pregătește de lansarea unui nou film în 2019 Polar și este în toiul filmărilor pentru Bad Boys for Life, care va debuta în 2020. În mai 2018, Vanessa Hudgens a vizitat România.

(w670)

Ashley Tisdale este în continuare păpușica Barbie, imagine prin care s-a remarcat și în High School Musical. Frumoasa actriță a optat pentru un păr scurt, roz, care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Printre ultimele filme ale actriței se numără: Charming, Scary Movie 5, Playing It Cool. În 2014, Ashley s-a căsătorit cu iubitul ei, cântărețul Christopher French.

(w670)

13 ani de la debutul High School Musical

Vezi și: Actrița Vanessa Hudgens, în România. Imagini senzaționale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel