Halep NU s-a uitat la tenis la Jocurile Olimpice. "M-a durut prea tare"

Simona Halep Facebook
Simona Halep Facebook

Simona Halep a anunţat că nu a văzut niciun meci de la turneul de tenis de la Olimpiadă. 

„M-am uitat la Jocurile Olimpice, dar nu m-am uitat la tenis, să ne înțelegem. M-a durut prea tare retragerea. Mi-am dorit tare mult, în ultimii doi-trei ani m-am gândit mult la Jocurile Olimpice și îmi doream să ajung și eu să am o medalie.

Din păcate, m-am retras de la Roland Garros și Wimbledon, a fost o tristețe mare, dar a fost și mai mare după ce m-am retras de la Jocurile Olimpice”, a spus Simona Halep, potrivit Antena Sport.

Simona Halep nu a participat la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentări. 

"Din păcate, Simona ne-a anunţat că nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea a făcut nişte analize amănunţite zilele acestea în urma accidentării (n.r. - la gambă), iar medicii i-au spus că nu va putea juca tenis cel puţin patru săptămâni de acum încolo. Pentru România, Simona reprezintă o mare pierdere înaintea acestor Jocuri", a afirmat Mihai Covaliu, preşedintele COSR, pentru Agerpres.

Halep l-a contrazis pe Ţiriac 

Simona Halep l-a contrazis pe Ion Ţiriac în legătură cu viitorul carierei sale, după ce fostul tenismen ar fi afirmat că aceasta se va retrage pentru a se concentra asupra familiei. 

"Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit", a afirmat Simona Halep, pentru AS.ro.

"O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă", a mai spus Simona Halep.

VEZI Ţiriac spune că Halep se retrage pentru a face copii, ea îl contrazice. Ce urmează pentru Simona

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel