Ţiriac spune că Halep se retrage pentru a face copii, ea îl contrazice. Ce urmează pentru Simona

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep l-a contrazis pe Ion Ţiriac în legătură cu viitorul carierei sale, după ce fostul tenismen ar fi afirmat că aceasta se va retrage pentru a se concentra asupra familiei. 

"Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit", a afirmat Simona Halep, pentru AS.ro.

"O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă", a mai spus Simona Halep.

Halep revine într-un turneu profesionist 

Simona Halep a anunțat, pe Twitter, că primul turneul la care va participa după accidentarea la gleznă este cel de la Montreal.

Potrivit postării, numărul 10 WTA va participa la National Bank Open, din Montreal.

„Abia aștept să mă întorc la Montreal”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Turneul se va desfășura în perioada 7-15 august 2021, scrie Agerpres.

Simona Halep se menţine pe locul 10 în ierarhia mondială a jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dată publicităţii luni, în care Gabriela Ruse a reuşit un salt de 32 de locuri. Simona Halep, care nu a mai jucat din luna mai din cauza unei accidentări, este în continuare ameninţată cu ieşirea din top 10, având doar două puncte în plus faţă de cehoaica Barbora Krejcikova, ocupanta poziţiei a 11-a.

Ruse, care a jucat finala turneului de la Palermo, s-a apropiat de top 100 şi ocupă poziţia a 105-a, după ce a urcat 32 de locuri. Sorana Cîrstea a pierdut o poziţie şi se află pe 40, Patricia Ţig a coborât două, fiind acum pe 76, Irina Begu a urcat trei locuri şi se află pe 78, aproape de top 100 fiind Ana Bogdan (101) şi Irina Bara (123).

Danielle Collins, care a cucerit titlul la Palermo, primul pentru ea în circuitul WTA, a urcat 9 locuri şi e acum pe 35. La dublu, Raluca Olaru se menţine pe 40, Monica Niculescu pe 58, Irina Begu a urcat două locuri, fiind pe 76, iar Andreea Mitu a revenit în top 100, pe 98.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel