Grindeanu, după imaginile cu Ciolacu: Nu am văzut aceeași promptitudine și în urmă cu câteva luni

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a spus că oricine încalcă legea trebuie să plătească.

„Din punctul meu de vedere, oricine încalcă legea, plătește. Indiferent cum îl cheamă, că îl cheamă Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu, trebuie să plătească”, a spus Sorin Grindeanu, întrebat despre cazul de la Buzău, unde câțiva lideri ai PSD au fost fotografiați într-un restaurant.

Prim-vicepreședintele PSD a salut promptitudinea Poliției, pe care spune că nu a văzut-o în urmă cu câteva luni, când mai mulți membri ai Guvernului Orban au fost fotografiați fără mască la o întâlnire de la Palatul Victoria.

„Salut promtitudinea Poliției Române, în a ieși, nu doar prin acțiuni, ceea ce e foarte bine, ci și printr-o declarație de presă. E o promptitudine pe care sper să și-o mențină pentru orice caz pe care îl au de acum încolo, pentru că nu am văzut aceeași promptitudine și în urmă cu câteva luni. Dar țin să vă mai spun o dată: oricine încalcă legea în România, trebuie să plătească. Și mai ales trebuie dacă e persoană publică, din punctul meu de vedere, cu atât mai mult, trebuie să vină și cu scuze în fața românilor”, a mai spus Grindeanu.

Acesta a spus că „organele abilitate” sunt în măsură să stabilească dacă a fost încălcată legea în acest caz și a precizat că „din ce am văzut și eu, n-am participat la acea întâlnire, e o localitate aflată în scenariul verde”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel