Gregorian Bivolaru nu vrea să se întoarcă în România

Gregorian Bivolaru nu vrea să ajungă în România. Fostul lider MISA preferă să fie închis șase ani în Franța, spun surse judiciare din Hexagon.

Soarta lui va fi decisă săptămâna viitoare de judecătorii de la Paris, timp în care Bivolaru va rămâne închis într-un penitenciar de maximă siguranţă de la marginea capitalei franceze.

Gregorian Bivolaru se pretinde cetăţean bulgar, are avocaţi români, dar nu vrea să audă de ţara care l-a condamnat la închisoare pentru acte sexuale cu minori, scrie Digi24.

Presa franceză citează surse judiciare şi scrie că fostul lider MISA preferă penitenciarele din Franţa, dacă tot trebuie să ajungă după gratii.

La Curtea de Apel din Paris, magistrații au confirmat mandatul de arestare și au decis arestarea preventivă.

Gregorian Bivolaru este vizitat în fiecare zi de avocaţii lui din România. Are la dispoziţie doar câteva zile pentru a-şi pregăti apărarea în faţa justiţiei franceze.

Liderul MISA se va prezenta din nou în fața judecătorilor miercuri, iar apoi judecătorii vor avea 20 de zile pentru a lua o decizie în cazul lui. Cum decizia va fi cel mai probabil de extrădare, liderul MISA va avea dreptul și la apel înainte de a fi adus în România.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel