EXCLUSIV  Giulia Anghelescu și Diana Bart, la interviurile DCNews și Spectacola. Formula cu care Prima Tv vrea să dea lovitura

Giulia Anghelescu și Diana Bart vin la interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a povesti despre proiectul pe care tocmai l-au pornit împreună la Prima TV. 

Giulia Anghelescu și Diana Bart sunt două femei complet diferite, dar cu atât de multe lucruri în comun. Amândouă sunt mame, Giulia are o fetiță și un băiețel, iar Diana are două fetițe, cea mai mică fiind născută chiar în 2020. Amândouă sunt celebre, Giulia prin cariera muzicală, iar Diana prin jurnelele de știri pe care le prezintă de atâția ani. Acum, cele două vedete și-au unit forțele într-un proiect inedit: o emisiune tv, prezentată de 4 femei: „Hai cu Fetele”, relatează Spectacola. 

Cele două vedete vin în platoul Spectacola și DC News pentru a povesti cum decurg filmările unui show prezentat de 4 femei cu personalități diferite, dar și cum a fost viața lor în perioada pandemică. Interviul îl puteți urmări pe platformele Spectacola, DCNews, DCNews TV, iar mai multe informații despre cele două vedete puteți citi pe Spectacola. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel