Gigel Lazăr, primul mesaj din funcţia de preşedinte al Federaţiei Neguvernamentale Antidrog: Este momentul să terminăm cu asta!

Gigel Lazăr, presedintele FNA
Gigel Lazăr, presedintele FNA

Gigel Lazăr, proaspăt ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Neguvernamentale Antidrog a transmis un mesaj ferm. 

"Societatea civila este complementara actiunilor statului in beneficiul populatiei. Statul roman si-a dovedit prin angajatii sai nestiinta, reaua credinta, un conservatorism greu de explicat in materie de politici antidrog, parca ar fi fost agentii dealarilor de droguri. De la momentul pre-aderarii la UE, doar s-a mimat ca se aplica Strategia UE in materie. Agentia Nationala Antidrog a fost doar o disputa politica "prosteasca". Nu voi argumenta intrucat am facut-o de-a lungul timpului (13 ani).

Am tacut de multe ori poate nu am actionat in zona penala pe multi decidenti, intrucat m-am gandit la ei ca oameni, familii acordand circumstante atenuante inactiunilor lor. Din pacate asta a costat mult. Cresterea consumului de droguri. Din pozitia de presedinte al Federatiei Neguvernamentale Antidrog, voi monitoriza fiecare obligatie a administratiei publice centrale, ministere, si administratiei publice locale cu responsabilitati in domeniu si voi actiona in consecinta. Este momentul sa terminam cu expresia fatidica pentru comunitati 'in limita fondurilor disponibile'. Antidrog nu este un moft, traficul si consumul sunt amenintari la siguranta europeana", transmite Gigel Lazăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel