George Maior, audiat la Comisia SRI. Chirieac: Ne vom oripila

George Maior
George Maior

George Maior este audiat la Comisia SRI. Analistul Bogdan Chirieac susține că ceea ce s-a întâmplat prin semnarea protocoalelor înseamnă "o distrugere totală".

Ambasadorul George Maior este audiat, la această oră, în Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI. Motivul îl reprezintă protocoalele semnate de Serviciul Român de Informații și Parchetul General. Înainte de a intra la audieri, fostul director al SRI a vorbit despre faptul că tot ce a făcut a fost în interesul național. Analistul Bogdan Chirieac a declarat că trebuie văzut dacă acest lucru înseamnă "distrugerea României" prin semnarea protocolului.

"A vrut să lucreze în așa fel încât țara să îi fie recunoscătoare"

"Trebuie văzut ce înțelege domnul Maior prin interes național, că de pildă protocolul care a dus la distrugerea României, distrugerea Justiției era în interesul național? E o întrebare. Deci totul este definit de interesul național. Dar probabil că domnul Maior a vrut să lucreze în așa fel încât țara să îi fie recunoscătoare și a ieșit o distrugere totală în sensul că s-au anihilat toate centrele de putere din România: politice, economice culturale, media. Inclusiv marii profesori în medicină ai acestei națiuni au fost terfeliți, zdrobiți, s-a închis un centru de transplant în țara noastră. Deci toate lucrurile astea se vor măsura la un moment dat. Și probabil că nu domnul Maior a dorit asta și spun asta cu sinceritate, adică îl cunosc pe domnul Maior și nu pot să spun că nu este un bun român, dar așa au ieșit lucrurile", a declarat Bogdan Chirieac la emisiunea "Previziuni" de la Antena 3.

Referitor la ce se va întâmpla după această audiere, analistul susține că "vom afla poate alte lucruri, ne vom oripila în continuare, dar domnul Iohannis nu îl va retrage pe domnul Maior din funcția de ambasador la Washington".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel