Gelu Vișan, val de injurii: Doi derbedei ticăloși… / Cer public ca Parchetul să se autosesizeze

Proteste 10 august
Proteste 10 august

Politicianul Gelu Vişan a scris în mediul online despre un jandarm și familia sa, aceștia trecând printr-un ”calvar”. În mesajul publicat pe Facebook, s-a folosit de cuvinte extrem de dure.

”Doi derbedei ticăloși, vagabonzi și mari M**ști, pe numele lor Grigore Cartianu și Rareș Bogdan, plini de ură bolnavă au declinat identitatea unui jandarm din Craiova, care înțeleg că nici nu a fost la Revoluția M***TILOR organizată și de cei doi M**ști.

Din momentul în care i-au declinat identitatea, viața jandarmului, a fiicelor sale și a întregii familii a devenit un calvar.

Revoluția M***TILOR care vor să schimbe România, s-a concretizat în mii de amenințări cu moartea la adresa familiei Jandarmului, care a ajuns să-și păzească fiicele să nu fie linșate de demenții asmuțiți de acești doi descreierați.

- Băi M***TILOR c***cioși și lași, cu comportament nazist ca al șefului vostru Iohannis, tocmai am intrat în posesia miilor de mesaje de Amenințare din partea voastră și a găștii voastre de M**sto-Naziști la adresa Jandarmului și a fiicelor lui, faptul că sunt din Craiova nu este relevant decât că ați reușit să transformați viața unor copii în calvar, la atât se rezumă curajul vostru de lași nemernici?

Este mult prea mult 

-Nenorociților, ați transformat România împreună cu Fuhrerul Iohannis într-un câmp de luptă, dar să puneți în pericol viața unor tinere și a familiei unui jandarm este mult prea mult!

Înțeleg că Procuratura Securistă vă protejează, cu toate astea eu cer public ca Parchetul General să se Autosesizeze și să demareze ancheta împotriva voastră pentru instigare la acte de viloență împotriva unor oameni nevinovați!

- Măi nenorocitule de Rareș Bogdan, ai plâns peste tot când familia ta a fost furată de un hoț, am empatizat cu tine, cum te simți măi nazistule când bagi groaza în niște copii?

-Asta e mă, societatea pe care vreți să o impuneți cu violență în România?

- Ce ați face dacă și eu, de exemplu, aș proceda la fel cu voi, măi nenorociților, dar eu nu mă cobor la mintea voastră, pentru că familiile voastre nu au nici o vină că sunteți voi naziști!

- Mă raliez și susțin cu toată forța demersurile familiei terorizate a Jandarmului de a vă da în judecată, iar dacă se întâmplă să se miște un fir de păr al fiicelor Jandarmului terorizat, vă acuz de pe acum public de instigare la tentativă de crimă, naziștilor!

Sigur o să ne mai auzim pe acest subiect!”, a scris, sâmbătă, 18 august, Gelu Vișan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel