Gelu Vișan, scandal la România TV. "Vă rog să vă calmați"

Gelu Vișan a fost invitat, duminică seară, la România TV, unde a avut un schimb dur de replici cu  realizatoarea TV Simona Gheorghe, dar și cu invitații ei. Subiectul: Traian Băsescu și scandalul Nana.

Totul a pornit când reprezentantul PMP a spus sub cuvânt de onoare că cineva i-a dezvăluit încă de miercuri că Traian Basescu va fi "linșat" în presă.

VEZI ȘI: Ponta: VOI SPUNE ADEVĂRUL. Crin Antonescu și Eduard Hellvig știu

Gelu Vișan: Vă mulțumesc că mi-ați dat cuvântul abia la 21.25. Dacă știam, nu mă grăbeam să vin la emisiune. Ceea ce vă voi spune acum vă spun sub cuvânt de onoare: Miercuri m-a sunat un cunoscut și mi-a zis că vrea cineva să se vadă cu mine. M-am văzut cu acel cineva și mi-a zis așa: se va declanșa un atac împotriva lui Traian Băsescu.

Simona Gheorghe: Suntem acuzați că îl atacăm pe Traian Băsescu de acum doi ani.

Gelu Vișan: Nu m-a sunat domnul Coldea. Și lăsați-mă să vorbesc pentru că nu v-am întrerupt pe niciunul. Repet: acel cineva mi-a zis așa: la România TV și la Antena 3 va fi un atac pe subiectul Nana. 

Simona Gheorghe: Eu vă întreb ceva și dumneavoastră răspundeți altceva. De ce a plecat acest atac de la dumneavoastră? Vă calmați puțin? Vă rog să vă calmați, dar cum comentați faptul că procurorii cer documente în cazul Nana și se pune sechestru pentru 127 de familii din Nana? Traian Băsescu și-a cerut scuze public pentru faptul că s-a pus sechestru.

Gelu Vișan: Eu m-am săturat de acest teatru. Nu vă este greu să vă luați încontinuu de Traian Băsescu?

Simona Gheorghe: Nu îmi este greu. Ați venit aici să mă trageți la răspundere? Nu vă permit să ridicați tonul la mine în emisiune. Nu îmi este frică nici de dumneavoastră și nici de Traian Băsescu. Insist să îmi răspundeți la întrebare. Mai țineți minte întrebarea?

Gelu Vișan:... ceva cu procurorii.

Simona Gheorghe: Nici nu sunteți atent. Ați venit aici cu o placă pusă. Nu mă interesează ce vă spun oamenii. Vă rog frumos să vă calmați. De zece minute v-am pus o întrebare. Nu vreți să răspundeți.

Pavel Abraham: Dânsul nu a venit să vă răspundă. A venit doar să transmită un mesaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel