Gabriela Firea: Băsescu, în situația de a stoarce lacrimi de la electorat

Purtătorul de cuvânt al PSD în perioada campaniei prezidențiale, Gabriela Firea, a dat detalii despre consultările care au loc în interiorul partidului.

Inițiativa președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu de suspendare a președintelui Traian Băsescu va fi discutată în interiorul PSD.

Purtătorului de cuvânt al campaniei prezidențiale, Gabriela Firea, afirmă: "În acest moment există două curente de opinie – pe de o parte, ideea că orice om, fie el preşedinte sau simplu cetăţean, atunci când încalcă legile ţării, şi mai ales Constituţia, trebuie să plătească de îndată, şi nu la o dată ulterioară. Şi celălalt punct de vedere, cu privire la faptul că o campanie electorală pentru referendum nu ar face decât să-l pună pe Traian Băsescu în situaţia de a se victimiza şi de a mai stoarce lacrimi de la electorat, spunând că nu este lăsat să-şi încheie în mod democratic mandatul şi să meargă la pensie după două mandate prezidenţiale. Zilele acestea vom avea o şedinţă la vârful PSD şi se va lua o decizie pe care o vom comunica. Va trebui să analizăm foarte profund, inteligent, toate argumentele – şi pro, şi contra", a explicat Gabriela Firea.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Firea și Dan Șova îl atacă pe Klaus Iohannis cu argumente de la DNA

Senatorul PSD a afirmat că este nevoie de o decizie, invocând posibilitatea de a semna scrisoarea lui Călin Popescu Tăriceanu. „Ca parlamentar mă voi supune şi eu acelei decizii. Este nevoie de o decizie zilele următoare, pentru că există şi posiblitatea aceasta de a semna scrisoarea preşedintelui Senatului", a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel