Gabriela Firea, auto-denunţ politic. "Detest trădarea"

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a publicat pe pagina sa de Facebook ceea ce numeşte a fi un "auto-denunţ politic". 

Gabriela Firea, primar general al Capitalei şi vicepreşedinte PSD respinge categoric speculaţiile potrivit cărora ar fi participat sau ar fi asistat la un complot împotriva partidului din care face parte. Iată mesajul transmis de către Gabriela Firea:

"Auto-denunț politic : duminică, 13 mai, am fost la restaurantul “Doi Cocosi”, împreună cu soțul, mama, cumnata și cei doi copii mici-Zian și David. Ne-am salutat civilizat cu mai multe persoane care participau la un botez, printre care și câțiva politicieni. Am luat masa într-un salon mic, separat de petrecere. De aici, și până la comentariile din ultimele zile, pe surse, potrivit cărora aș fi fost martora unui eveniment, în cadrul căruia s-au pus bazele racolărilor actuale din PSD, este o distanță ca de la Pământ la Lună."

Detest trădarea și nu pot empatiza cu cei care își găsesc justificări pentru trădare, afirmă Gabriela Firea

"Detest trădarea și nu pot empatiza cu cei care își găsesc justificări pentru trădare. Și tacită, și învăluită în metafore, trădarea tot trădare este. Sunt și voi fi alături de familia mea politică-o mică Românie. Sunt și voi fi dornică să contribui la un pic mai bine pentru fiecare român în parte. Nu văd nicio scuză pentru cei care caută să scoată profit personal din momentele dificile ale altora. Așa s-a născut sintagma “a călca pe cadavre”. Constat că, în politică, a avea caracter e sinonim cu a fi slab de înger. Merg, cu orice risc, pe această variantă a demnității și a condamnării oricăror jocuri tenebroase. “Destinul conduce jumătate din viață fiecărui om. Cealaltă jumătate o conduce caracterul” (Alfred de Vigny)." 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel