Gabriel Cotabiță, în SPITAL. Fiica lui, Aela, detalii de ultimă oră: Nu avem cum...

Fiica lui Gabriel Cotabiță a vorbit despre starea de sănătate a artistului, după ce a fost internat în spital fiind infectat cu COVID-19. 

Una dintre cele trei fiice ale lui Gabriel Cotabiță, Aela, a făcut primele dezvăluiri despre coșmarul pe care îl trăiește întreaga familie de când tatăl ei s-a infectat cu SARS-CoV-2. Potrivit fetei, familia vorbește în fiecare zi cu artistul la telefon, dar și cu medicii care îl îngrijesc.

Fata cea mare a lui lui Gabriel Cotabiță a mai precizat că speră ca acesta să se vindece în curând. În plus, Aela a mai spus că starea lui este relativ bună, în ciuda faptului că acesta are probleme de sănătate, după ce în anul 2015 a suferit un stop cardio-respirator. 

"E bine, este pe mâini bune. Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare. A fost depistat de ceva vreme. Nu mai ştiu exact de câte zile, dar sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând, zilele acestea, şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate", a declarat Aela Cotabiță, pentru Antena Stars. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel