Furtună Timișoara. Mărturii din infern: Amestec de praf, cărămidă și ploaie

Furtuna
Furtuna

Ioan Coriolan, directorul Filarmonicii din Timișoara, a povestit la România TV momente cumplite din timpul furtunii care a măturat vestul României.

Acesta declarat că în momentul în care futuna lovit Timișoara se afla cu fiul său, iar o ”țiglă a ricoșat în capul băiatului” său.

”Are o tăietură. A fost o ploaie. Un amestec de praf, cărămitdă și ploaie. Nu am fost speriat. La început am fost curios, am filmat, dar când am mers prin oraș am văzut fire căzute, stâlpi căzuți, mașini distruse. Oamenii trebuie să înțeleagă, sistemul prin sms ar fi bine venit, dar cred că și alarmele ar trebui să funcționeze.

În fața restaurantului nostru era un polițist care cerea să oamenilor să se adăpostească. Nici eu personal nu l-am crezut. Furtuna a început pe neașteptate, ne-am dat seama că suntem într-o situație dificilă. Ar fi util un sistem care să anunțe prins sms sau semnal prin alarma sonoră”, a declarat Ioan Coriolan.

Opt oamei și-au pierdut viața și peste 140 au fost răniți după ce o puternică furtună a lovit în cursul zilei de ieri vestul României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel