Fuego a împodobit deja BRADUL: "Asta ȘOCHEAZĂ pe multă lume". Motivul INCREDIBIL

Deși e august, Paul Surugiu a împodobit deja bradul. Iată care este motivul. 

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum a devenit cunoscut de publicul larg, a devenit faimos pentru piesa "Seară de Crăciun" sau, așa cum o știu românii, "Împodobește mamă, bradul".

Ei bine, pentru Fuego, aceasta nu este doar o melodie de Crăciun și asta pentru că este nevoit să o cânte și vara.

"Împodobește mamă, bradul"... vara

După ce anul trecut a făcut bradul în iunie, când a filmat emisiunea de Crăciun, "Drag de România mea", acum, din cauza pandemiei de COVID-19, filmările au fost în luna august. 

"Am filmat zilele acestea edițiile speciale de sărbători de la TVR 2, de la emisiunea mea. Noi mergem pe un principiu bătătorit și eficient, chiar dacă asta șochează pe multă lume. Ne facem treaba din timp, în liniște, pentru a putea creiona ceva de calitate și pentru a avea mai apoi libertatea de a crea alte lucruri. Astfel că am început lucrul pentru sezonul al cincilea încă din luna iunie, când am avut primele filmări. Iar restul s-a făcut acum, în august, când am împodobit și brad și am cântat colinde celebre, în plină caniculă.

După această pandemie nemiloasă, după o vreme incertă și-o viață care și-a schimbat macazul la 180 de grade, cred eu că salvarea este în artă, în arta românească, pe care-o aducem în fața voastră, în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2. Am cântat colinde, în plină caniculă", a declarat Fuego, pentru click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel