FOTO necenzurat| Alexandra Stan, pozată fără sutien pe plaja din Mamaia!

Alexandra Stan și-a făcut un obicei din a-și șoca fanii cu fotografiile îndrăznețe pe care le publică pe toate rețelele de socializare. Foarte activă pe Instagram și Facebook, artista nu ezită niciun moment să-și etaleze frumusețile pe care i le-a oferit Mama Natură. 

Hotărât lucru, Alexandra Stan este una dintre cele mai urmărite vedete din România în mediul online. Atât pe Facebook cât și pe Instagram, cântăreața este monitorizată de sute de mii de oameni, care așteaptă fiecare apariție a blondei cu sufletul la gură. Și așa cum îi stă bine unei vedete foarte populare în mediul online, Alexandra nu își lasă admiratorii să aștepte și îi delectează cu fotografii care mai de care mai provocatoare!

În ultimele zile ale lunii august, Alexandra Stan și-a etalat nurii într-o fotografie care a adunat peste 13.000 de like-uri pe Facebook. Cântăreața s-a fotografiat fără sutien și într-o pereche de bikini minusculi. Rezultatul? Reacții cu miile și comentarii cu sutele. Cele mai multe, pozitive, dar au existat și câteva voci care au considerat că imaginea e mult prea îndrăzneață. 

Succesul "Lollipop (Param Pam Pam)"

În decembrie 2009, Alexandra Stan a lansat primul single "Lollipop (Param Pam Pam)", având un impact asupra României în prima jumătate a anului 2010. Vara anului 2010 a fost una încărcată, lansând o nouă piesă "Show Me The Way" care este cu cover a unei piese de Peter Frampton, și având concerte în România. În septembrie 2010, Alexandra Stan a lansat cel de-al doilea single, "Mr.Saxobeat". În mai puțin de 2 luni, piesa ajunge cel mai mare hit al artistei în România, ocupând prima poziție în "Romanian Top 100" timp de 8 săptămâni consecutive, devenind și un succes internațional. La începutul anului 2011 a intrat în Spanish Singles Chart, a debutat în top 10 al French Singles Chart precum și în Canadian Hot 100. A ajuns pe prima poziție în Italia, Danemarca, Slovacia, Ungaria și Polonia. La sfârșitul lunii mai "Mr. Saxobeat" a ajuns prima piesă românească pe poziția fruntașă în Germania de la "Dragostea din Tei".

A fost numărul 1 în Austria, Germania și Elveția timp de 20 de săptămâni în total. De asemenea a fost un succes ajungând în top 5 în peste 20 de țări precum numărul 2 în Belgia, Republica Cehă, Finlanda, Țările de Jos, Norvegia și Scoția, numărul 3 în Spania, Suedia și UK Singles Chart. În Noua Zeelandă ocupând poziția 4, în Billboard Brasila, poziția 6, în timp ce în Australia, Canada și Billboard Hot 100 poziția 21, 24, 25 respectiv 29. A mai ocupat prima poziție în UK Dance Chart și US Hot Dance Airplay pentru 7 săptămâni (cea mai lungă durată din anul 2010).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel