Fost fotbalist în Liga 2, vedetă la Chefi la Cuţite. A luat CUŢITUL DE AUR

Un fost fotbalist din Liga 2 i-a cucerit pe şefii de la Chefi la Cuţite. 

Episodul cu numărul 13 a găzduit o scenă în care a fost implicat un fost fotbalist de la Dacia Mioveni. Alberto Florin Chelu i-a cucerit cu bucatele sale pe cei trei chefi.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost încântați de preparatul unui fost jucător de fotbal. Alberto Chelu are 35 de ani, iar acum este bucătar într-un restaurant cu specific franțuzesc. A jucat fotbal în România mulți ani, iar în perioada 2004-2006 a îmbrăcat tricoul formației Dacia Mioveni, în Liga 2.

Alberto Chelu a pregătit o rețetă de cod poșat cu edamame, piure de mazăre și fenicul, prin care i-a dat cucerit pe cei trei chefi. A primit rapid trei cuțite, care i-au asigurat prezența în runda următoare. Florin Dumitrescu a venit după el în culise și i-a oferit chiar „Cuțitul de Aur”, cea mai importantă distincție din emisiune, scrie prosport.ro

Fost fotbalist în Liga 2

„Am jucat fotbal, de la 10 ani. Am jucat la Dacia Mioveni în Divizia B. Eram atacant și am înscris ceva goluri. Am promovat în prima divizie, dar nu am apucat să joc. Cei de acolo au vrut să mă împrumute la altă echipă, iar eu nu am vrut, fiind încăpățânat.

Am vrut să-mi iau actele și să încetez contractul. Am fost în Spania și Elveția, dar m-am întors acasă. Am ales bucătăria pentru că îmi place să gătesc. Acum lucrez în Anglia, într-un local cu specific franțuzesc”, a spus Alberto Chelu la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel