Fost arbitru internațional, ajutor pentru Colțescu: "Am dat un telefon în Franța. Există avocați gata să sară în apărarea echipei de arbitri din România"

Un fost arbitru intrenațional încearcă să-i facă dreptate lui Sebastian Colțescu după scandalul de rasism în care a fost implicat.

"Eu cred că nu este vorba de rasism. Există avocați în Franța care sunt gata să sară în apărarea echipei de arbitri din România, pentru a demonstra că nu sunt rasiști. A fost o neîndemânare de limbaj, în niciun caz o poziție rasistă a vreunuia dintre băieții care fac parte din echipa României care ne-a reprezentat acolo.

Am dat un telefon în Franța și am întrebat cum se poate aborda această problemă. Mi s-a spus că rămâne de discutat. E problema arbitrilor români să își apere onoarea folosind și o astfel de instanță. Eu cred că, în primul rând, președintele FRF și șeful arbitrilor din România trebuie să ia poziții prin care să atenueze acest tsunami care se poate răsfrânge asupra întregii activități de arbitraj și întregului fotbal românesc”, a declarat fostul arbitru internațional Alin Cârligeanu, la emisiunea DigiSport Special, scrie gsp.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel