Florin Bădiță, situație ciudată cu Jandarmeria: Urmează să vă dau în judecată!

Florin Bădiță
Florin Bădiță

Florin Bădiță a fost amendat de către Jandarmeria Română pentru participarea la un protest la care se pare că nu a mers.

Tânărul a primit un proces-verbal de amendă pentru fapte comise în 22 februarie, dată în care Tudorel Toader a anunțat că va cere revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. În seara acelei zilei, zeci de persoane s-au adunat în fața sediului PSD Cluj pentru a protesta, iar jandarmii au urmărit înregistrările video pentru a vedea cine a blocat circulația pe semipietonala Eroilor. Aceștia l-au 'zărit' pe Florin Bădiță, dar tânărul susține că nu a fost la respectiva mișcare de stradă.

Reacția lui

În urma acestei amenzi, tânârul a transmis că are de gând să dea în judecată Jandarmeria Română.

"Jandarmeria Română, ce urmează? După amenda dată unui surdo-mut, acum văd că trimiteți amenzi la proteste unde nici nu țin minte să fi fost. Aștept să mă întorc de la spital ca să verific google location history.

[citeste si]

Dacă se confirmă că nu am fost la protest, urmează să vă dau în judecată și să cer daune morale cât să își vândă Carmen Dan casa ca să puteți plăti. Caut avocat care mă poate ajuta să dau în judecată Jandarmeria", a fost mesajul transmis de Florin Bădiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel