FLORIDA. Bărbat MORT, scos din camera frigorifică. Motivul, incredibil: E dezgustător

Poliţia din Florida a fost criticată pentru că ar fi intrat într-o casă funerară în încercarea de a debloca smartphone-ul unei persoane decedate, potrivit BBC.

Bărbatul a murit în timp ce încerca să scape de poliţie la o benzinărie din oraşul Largo, pe 23 martie. După ce corpul acestuia a fost depus în casa funerară Sylvan Abbey, doi poliţişti au încercat să folosească unul dintre degetele mortului pentru a-i debloca smarthone-ul, după spusele familiei sale.

'Este dezgustător'

'Este dezgustător', a declarat prietena bărbatului. 'Li se permite să scoată persoana decedată din camera frigorifică şi să îi folosească degetul pentru a avea acces la telefonul său', a comentat aceasta pentru ABC Action News.

[citeste si]

De partea cealaltă, poliţia din Largo a spus că Phillip şi-a folosit maşina ca arma mortală - târând după el un poliţist care încercase să intre în maşină - în încercarea de a scăpa de oamenii legii. Potrivit Forbes, poliţia utilizează frecvent amprentele victimelor supradozelor de droguri pe scanerul de amprente TouchID de pe iPhone-uri pentru a afla informaţii referitoare la dealerii de droguri, şi are de multe ori succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel