Finanțare Newsweek. Bot, despre Orcan: Banii vorbesc, banii vorbesc

Scutaru Cristina / 16 iun 2019 / 17:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Încă din aprilie 2018, Mălin Bot considera că Sabin Orcan are de dat niște explicații pentru finanțarea site-ului Newsweek România.

”Finanțare ciudată pentru proiectul Newsweek România. Banii vorbesc, banii vorbesc. Unii te ridică, alții de lovesc. Totul e în mâna lor, banii vorbesc, parcă așa erau versurile... Cred ca Orcan are niste explicatii de dat.

Cand am vazut 254 de mii de lei pe an profit, mi-a cazut fața. Eu zic ca ar trebui sa ne lamureasca Sabin cum e cu investitorul "bugetar".

Ce contracte bănoase a rulat "bugetarul" pe a doua firmă?

La ce ii trebuia partenerei lui un job in administratia domnului Firea-Pandele, dacă se ocupa cu o firmă care merge atât de bine?

Cine e angajatul ăla, mină de aur, care de unul singur face 2,4 miliarde de lei vechi profit?

Iata ce scrie pe pagina care a publicat informațiile:

 

Transparenta financiara e vitala pentru a vedea dacă un produs de presa e onest sau nu.

Ca să fie credibil, când spune ca nu are în spate interesele unor moguli sau penali, Sabin Orcan ar trebui sa ofere public următoarele informatii:

 

1. De unde provin cei 73.000 de lei investiți de bugetarul J. D. S in noua firma.

2. Sa explice care este sursa profitului de 254 de mii de lei pe an al firmei Advertis SRL care are un singur angajat și cum e posibil ca un bugetar sa aibă asemenea performanta economica.

3. Sa explice public de ce nu și-a înregistrat firmele pe numele lui și dacă a activat ca jurnalist și agent de publicitate”, a scris Mălin Bot pe site-ul Patreon.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24