Finală Exatlon. Ce va face Vladimir Drăghia cu marele premiu

Faimosul Vladimir Drăghia a declarat în direct din Republica Dominicană, la Exatlon, ce va face cu premiul de 100.000 dacă el va fi câștigătorul competiției. 

Finală Exatlon. Ce va face Vladimir Drăghia cu marele premiu!!! Marea Finală Exatlon are loc în aceste momente, în direct, la Kanal D, din Republica Dominicană. Cei doi finaliști sunt Vladimir Drăghia, de la Faimoși și Ionuț Sugacevschi, de la Războinici. Vladimir Drăghia a anunțat oficial ce va face cu marele premiu dacă va câștiga Exatlon. 

Eu am decis la începutul acestui concurs că voi da toți banii unei fundații care ajută oamenii. Așa că am decis ca acest premiu, dacă va ajunge la mine, de fapt va ajunge la niște copii bolnavi de cancer, la o fundație care are grijă de acei copii. Voi oferi ajutor pentru că acum s-ar putea să fiu în postura asta de a oferi tocmai pentru că oameni care au nevoie de ajutor, să îl poată găsi. Așadar, oficial vă anunț, dacă voi câștiga eu acești bani, toți banii se vor duce către o fundație care are grijă de copiii bolnavi de cancer., a spus Vladimir Drăghia, în direct, la Exatlon.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel