Finală Camila Giorgi - Magda Linette la turneul Bronx Open de la New York (WTA)

Jucătoarea italiană de tenis Camila Giorgi s-a calificat cu emoţii în finala turneului WTA de la New York, Bronx Open, dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari, în care o va avea ca adversară pe poloneza Magda Linette, venită din calificări.

Vineri, în penultimul act al competiţiei, Camila Giorgi a reuşit să o învingă pe principala favorită, chinezoaica Wang Qiang, în faţa căreia a salvat patru mingi de meci, italianca impunându-se în final cu 4-6, 6-4, 7-6 (8/6), după 2 ore şi 38 minute de joc.

În cealaltă semifinală, Magda Linette a dispus cu 7-6 (7-3), 6-2 de Katerina Siniakova din Cehia, favorita numărul 5 a turneului newyorkez.

Potrivit site-ului WTA, Magda Linette este a cincea jucătoare venită din calificări care accede într-o finală din circuitul profesionist în acest sezon, după Patricia Ţig (la turneul BRD Bucharest Open), Bianca Andreescu (la Auckland), Jill Teichmann (la Praga) şi Katarzyna Kawa (la Jurmala). Dintre cele patru, doar elveţianca Jill Teichmann a reuşit să cucerească trofeul, la competiţia din capitala Cehiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel