Fetița primarului din Bucu s-a înecat

Fetița primarului din comuna ialomițeană Bucu, Andreea Drăgușin, s-a înecat astăzi în râul Ialomița, transmite corespondentul Mediafax.

Andreea Drăgușin, în vârstă de 12 ani, era fiica primarului PDL din comuna Bucu, Ion Drăguşin, aflat la al doilea mandat. Fetița se afla la scăldat cu o prietenă. Un pescar care trecea prin zonă a auzit strigătele uneia dintre copile.

"Am auzit copilul, strigând după ajutor, a zis că le ia curentul şi se îneacă, i-am întins o cracă şi am tras-o afară. Am întrebat-o dacă a mai fost cu cineva, mi-a spus că da, dar nu ştie unde este cealaltă fetiţă. Zona unde a avut loc tragedia este plină de gropi şi în combinaţie cu apele repezi se formează adevărate capcane mortale", a declarat Gheorghe Nica, pescarul care a salvat una dintre fetiţe.

Pompierii militari ialomiţeni au început căutările celeilalte fetiţe. Trupul acesteia a fost găsit de câţiva localnici după aproximativ două ore. Încercările echipajului de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Ialomiţa de a resuscita copilul au fost zadarnice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel