Femeie UCISĂ în Iași, de un vecin. Familia, TULBURATĂ: Cum a fost găsită victima

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Rudele femeii care a fost ucisă, la Iași, de un vecin, se arată cutremurate de cele întâmplate. 

O femeie în vârstă de 95 de ani a fost ucisă, de un vecin, în propria casă, după ce acesta auzise că nepoata victimei s-a întors din străinătate. Cu gândul că ar putea găsi bani, bărbatul, recidivist, a intrat în locuința femeii din Răducăneni și a lovit-o. 

Femeia a căzut și s-a ales cu leziuni la cap. A doua zi, a fost găsită moartă, de fiica ei. Agresorul nu a găsit bani în casă și s-a făcut nevăzut. La scurt timp de la descoperirea macabră însă, polițiștii l-au găsit cu ajutorul unui câine de urmă.

În prezent, este internat la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi, pentru expertiza psihiatrică.

Ce spune familia 

Liria C., fiica femeii ucise, a declarat că „dacă mama mea dădea sufletul la vârsta ei de 95 de ani, dar să o găseşti aşa. S-a chinuit atâţia ani de bătrânețe şi de boală, şi muncă, câtă muncă a depus. Mă rupe la inimă durerea sufletească”.

O altă rudă a mărturisit că femeia a fost „găsită cu fața în sus, lovită la maxilar, avea un batic la gât”, potrivit stirileprotv.ro.

„Să se facă dreptate şi să se judece, să fie pedepsit pentru ceea ce a făcut. Nu este la prima abatere. Nu poate să fie om. Doresc, din tot sufletul, pentru liniştea bunicii mele, să se afle adevărul. Şi pentru liniştea noastră. Este un pericol şi nu e drept să se întâmple ce se întâmplă”, a completat nepoata. 

În trecut, bărbatul ar fi agresat fizic alți oameni, după ce ar fi intrat în casele lor în căutarea de bani sau bunuri de valoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel