Femeie din Iaşi, omorâtă de iubit. Bărbatul se afla în arest la domiciliu

Femeie din Iaşi, omorâtă de iubit. Bărbatul se afla în arest la domiciliu / Foto: Pixabay
Femeie din Iaşi, omorâtă de iubit. Bărbatul se afla în arest la domiciliu / Foto: Pixabay

O femeie din Iași a fost omorâtă în bătaie de către concubinul său. 

Un ieşean de 56 de ani şi-a omorât concubina, după ce a bătut-o cu sălbăticie în urma unui conflict. Cei doi locuiesc în municipiul Iaşi, iar el era arestat la domiciliu deoarece fusese prins băut la volan, scrie Realitatea.net. Cei care şi-au dat seama că victima a fost omorâtă în urma loviturilor au fost cei de la Institutul de Medicină Legală, care au efectuat necropsia. Medicii au anunţat poliţia.

„Iniţial s-a înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, pe moarte suspectă. În urma efectuării necropsiei s-a constatat că leziunile s-au datorat unor loviri active, fiind vorba de implicarea factorului uman, dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, pentru efectuarea anchetei pe infracţiunea de omor.S-a stabilit că într-adevăr victima a fost agresată de concubin, de acest inculpat, pentru care s-a formulat o propunere de arestare preventivă. Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Inculpatul se afla în arest la domiciliu în momentul săvârşirii infracţiunii de omor. Inculpatul a fost cercetat într-o altă cauză, înregistrată şi aflată în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu privire la o infracţiune la regimul rutier”, a declarat Apostol Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Crimina de la Corbu

Crima de la Corbu a șocat opinia publică. Un bărbat a fost ucis, în noaptea de joi spre vineri, iar fiica lui violată, după ce un bărbat a intrat casa familiei. Procurorul de caz Viorel Teliceanu a spus că suspectul crimei a fost reţinut pentru săvârşirea mai multor infracţiuni: de omor calificat, tâlhărie calificată şi viol.

„Autorul a recunoscut în totalitate săvârşirea faptelor, ne-a dat şi detalii, s-a efectuat şi o percheziţie la domiciliul acestuia unde au fost găsite mai multe bunuri care probează în mod complex cu săvârşirea faptelor ce i se impută“, a apus procurorul în urmă cu trei zile.

Viorel Teliceanu a declarat că bărbatul respectiv a furat 250 de lei şi pentru a ascunde adevărul motiv al comiterii faptelor a transmis că ar fi dorit să se răzbune. Anchetatorii au găsit şi maceta cu care s-a săvârşit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, dar şi pe cele aruncate la o pubelă de gunoi pentru că-i era teamă autorului că-i vor rămâne amprentele pe bunurile respective. Alte detalii cutremurptoare din anchetă, poți afla AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel