Criminalul de la Corbu, mărturie cutremurătoare în faţa anchetatorilor. Cum s-a petrecut tragedia

Foto: Captură video Ziua de Constanța
Foto: Captură video Ziua de Constanța

Criminalul de la Corbu le-a povestit anchetatorilor toate detaliile crimei care a îngrozit o întreagă comunitate. Conform procurorului de caz, acesta ar fi consumat droguri toată ziua dinaintea crimei. 

Procurorul de caz Viorel Teliceanu a spus că suspectul crimei de la Corbu a fost reţinut pentru săvârşirea mai multor infracţiuni: de omor calificat, tâlhărie calificată şi viol.

„Autorul a recunoscut în totalitate săvârşirea faptelor, ne-a dat şi detalii, s-a efectuat şi o percheziţie la domiciliul acestuia unde au fost găsite mai multe bunuri care probează în mod complex cu săvârşirea faptelor ce i se impută“, spune procurorul.

Furt de 250 de lei, crimă şi viol 

Viorel Teliceanu a declarat că bărbatul respectiv a furat 250 de lei şi pentru a ascunde adevărul motiv al comiterii faptelor a transmis că ar fi dorit să se răzbune. Anchetatorii au găsit şi maceta cu care s-a săvârşit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, dar şi pe cele aruncate la o pubelă de gunoi pentru că-i era teamă autorului că-i vor rămâne amprentele pe bunurile respective.

"El a venit pregătit cu cagulă, cu mască, cu mănuşi, dar la un moment dat una dintre mănuşi i-a căzut şi s-a gândit că-i pot rămâne amprentele”, a declarat procurorul Viorel Teliceanu.

După ce a intrat în casa vecinului, agresorul a mers în dormit unde se afla victima, cu soţia sa şi cu un copil şi a început să îl lovească pe bărbat cu maceta. Apoi pe soţia acestuia, pe băiat şi pe fiica cea mică i-a închis în baie, iar pe fata cea mare a violat-o în living. 

Bărbatul a povestit anchetatorilor că avea nevoie de bani pentru droguri.

„Autorul a explicat că motivaţia de bază a fost că avea nevoie de bani întrucât era consumator de droguri. În ziua respectivă a consumat droguri, cam toată ziua.”, a menţionat Teliceanu.

Nu a ştiut că victima murise

Procurorul a precizat că agresorul nu a ştiut până dimineaţa că victima sa a murit. El a mai povestit că a crezut că această familie are bani şi de aceea a decis să o jefuiască.

„După părerea lui acea persoană avea ceva resurse financiare întrucât îşi făcuse un gard nou şi un acoperiş nou şi a tras concluzia că ar avea bani. Targetul lui era să sustragă aproximativ 2.000 de lei”, a explicat Viorel Teliceanu, conform Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel