Fata incendiată de Ion Turnagiu, CINCI OPERAȚII. Nimeni nu a venit s-o viziteze la spital

imagine cu caracter ilustrativ
imagine cu caracter ilustrativ

Noi vești despre starea de sănătate a fetei de 17 ani care a fost incendiată de criminalul în serie Ion Turnagiu, după ce a depus plângere pentru viol și agresiune sexuală.

Fata de 17 ani din Mehedinți nu mai este intubată, iar medicii spun că șansele de supraviețuire au crescut după mai multe operații. Totuși, rămân rezervați.

La spitalul de copii din Capitală, adolescenta a trecut prin cinci intervenții chirurgicale. Patru din operații au fost de transplant de piele, ținând seamă că a ajuns pe mâinile medicilor cu arsuri pe 90% din suprafața corpului. 

În prezent, fata se află în secția de chirurgie plastică. Un psiholog a început terapia cu ea pentru o putea ajuta să treacă peste această cumpănă. Până acum, nicio rudă nu a vizitat-o în spital, a spus un reprezentant al unității pentru Realitatea Plus.

Ion Turnagiu, criminalul în serie eliberat condiționat care a incendiat-o pe adolescentă, s-a stins din viață după ce a încercat să-și pună capăt zilelor spânzurându-se cu un tricou, în penitenciar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel