Fasole cu afumătură, cea mai BUNĂ rețetă

Rețeta de fasole cu afumătură este nelipsită de pe masa românilor, de 1 Decembrie. Iată cum se prepară. 

Ingrediente

500 de grame de fasole

Doi ardei graşi

2 morcovi

Bulion

O ceapă

Sare

Cimbru

Costiţă afumată

Leuştean

Mod de preparare

Se spală fasolea, după care se opăreşte. Nu uitaţi să puneţi puţină sare în apă. După ce a dat în clocot, se aruncă apa, după care se pune iar la fiert. Adăugăm legumele tocate, sare, cimbru şi lăsăm să fiarbă. 

Separat, rumeniţi puţin costiţa tăiată fâşii subţiri. 

După ce a fiert fasolea, puneţi o lingură de bulion, adăugaţi costiţa şi mai lăsaţi să fiarbă câteva minute. La final, adăugaţi leuşteanul tocat mărunt. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play


Cele mai noi știri

Cele mai citite știri






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.201
YesMy