Familia Schumacher, anunț bombă: Fiul pilotului, debutează în Formula 1

Mick Schumacher, în vârstă de 15 ani, fiul septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, va debuta în luna aprilie în cursele rezervate monoposturilor, urmând să concureze pentru echipa olandeză Team van Amersfoort, în cadrul competiției Formula 4, informează AFP.

Anunțul a fost făcut chiar de patronul echipei batave, Fritz van Amersfoort, care a precizat: "Am remarcat calitățile sale în cursele de încercări și ne bucurăm în avans de reușita sezonului", informează Agerpres.

Mick Schumacher schia alături de tatăl său, pe 29 decembrie 2013 în Alpii francezi, în momentul în care fostul campion german s-a lovit violent la cap de o stâncă, înainte de a plonja într-o comă care a durat mai multe luni. Revenit în luna septembrie la locuința sa din Elveția, Michael Schumacher își continuă convalescența, fără informații recente din partea anturajului său, referitoare la starea sănătății sale.

CITEȘTE ȘI: Michael Schumacher, accident la schi. Dezvăluiri șocante despre starea de sănătate a sportivului

Campion european en titre și vicecampion mondial de juniori la karting, Mick Schumacher urmează să participe la prima dintre cele opt curse de Formula 4 ale sezonului pe 25/26 aprilie la Oschersleben (nordul Germaniei), sezonul urmând să se încheie pe 3/4 octombrie la Hockenheim (sudul Germaniei).

Fiul lui "Schumi" va descoperi pe 20 și 21 iunie circuitul belgian Spa-Francorchamps, unde tatăl său a debutat în Formula 1, în anul 1991, iar apoi miticul circuit german de la Nurburgring, considerat unul dintre cele mai exigente din lume, la jumătatea lunii august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel