Michael Schumacher, accident la schi. Dezvăluiri șocante despre starea de sănătate a sportivului

O publicație italiană face o devăluire șocantă cu privire la starea de sănătate a lui Michael Schumacher, care a suferit pe 29 decembrie 2013 un accident grav la schi.

Michael Schumacher a împlinit 46 de ani. Fostul campion mondial continuă recuperarea după gravul accident de schi suferit în urma cu un an de zile.

Jurnaliștii publicației italiene Autosprint susțin că Micahel Schumcher nu este impobilizat la pat, însă nu poate să comunice, scrie Hotnews.

"Vestea bună este că Schumacher nu este imobilizat la pat. Când nu face terapie fizică pentru a evita atrofierea mușchilor, stă într-un scaun în fața ferestrei vilei sale. Are ochii deschiși, dar se uită în gol. Recent, a fost capabil să recunoască fețele familiei sale, dar nu poate comunica cu ei. Nu vorbeste și nu se mișcă indepedent", spune publicația italiană.

CITEȘTE ȘI: MICHAEL SCHUMACHER, veste neașteptată la un an de la accidentul de schi

"Reacționează la stimuli externi, dar poate răspunde la vocile familiare doar prin mișcarea ochilor. Plânge când aude vocile copiilor sau ale soției sale, Corinna. Asta demonstrează că simte emotiile. Creierul său funcționează, este un semn ca este viu și ințelege, chiar dacă este prizonierul unui corp imobil", se mai precizează în Autosprint.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident grav la schi, în stațiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble, după ce a suferit un traumatism cranian sever și o hemoragie cerebrală. Pana la 16 iunie, Schumacher a fost în comă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel