Exatlon. Vladimir Drăghia, mărturisire. S-a folosit de cauza nobilă pentru a câștiga

Vladimir Drăghia este marele câștigător Exatlon. Concurentul din echipa Faimoșilor s-a luptat pentru cei 100.000 de euro cu Ionuț Sugacevschi, din echipa Războinicilor. Discuții controversate au început să apară între fanii lui Ionuț, care îl acuză pe Drăghia că s-a folosit de o cauză nobilă pentru a câștiga. 

Vladimir Drăghia, prezent în emisiunea Wowbiz, a mărturisit că așa cum Ionuț Sugacevschi s-a folosit de povestea și lacrimile lui pentru a emoționa lumea, la fel a procedat și el.

„Și mie mi-ar fi plăcut să spun abia la sfârșit. Sunt de acord cu Cătălin. Dacă nu câștigam și spuneam ce aș fi vrut să fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni. Nici acum nu mă crede! Stăteam lângă Ionut, plângea pentru a zecea oară în emisiune, cum muncea în Ibiza, se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a îndupleca telespectatorii și a-i face să îl voteze. E normal să o facă. E normal să vorbești despre tine, să emoționezi lumea, să îi faci pe oameni să te voteze. Am văzut că face apel la sentimentele publicului, mi se părea normal să o fac și eu. Nu avea de ce să îmi fie rușine! E o cauză nobilă!

Ionuț a fost votat! Nu știu de ce nu a câștigat! Sunt aproape sigur că a contat mult că am spus ce vreau să fac cu banii. Nu mi se pare de condamnat. Eu meritam să câștig tocmai de-asta. Nu văd de ce aș fi ascuns asta. E un concurs complex, nu doar sportiv. Deocamdată nu știu cum se va proceda. Mi-ar plăcea să se doneze direct, să nu mai fie taxe, comisioane, mi-a fost rușine să întreb ce o să se întâmple cu banii„, a declarat Vladimir Drăghia la Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel