Exatlon, sezon doi. Cosmin Cernat, dezvăluiri incendiare

Cosmin Cernat
Cosmin Cernat

Exatlon, sezon doi. Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii fenomen de la Kanal D, a vorbit despre așteptările pe care le are de la noul sezon Exatlon, care va începe din toamnă.

Cosmin Cernat are așteptări uriașe de la noul sezon Exatlon și a mărturisit că inclusiv el se pregătește fizic, pe lângă pregătirea profesională.

"Așteptările mele pentru cel de-a doilea sezon <Exatlon> sunt uriașe! Deja toți cei care vor fi prezenți în Republica Dominicană, în postura de concurenți, au la ce să se raporteze. A fost un nivel al competiției foarte ridicat și cred ca și noii concurenți vor da totul ca să reușească acolo, pe traseele sportive. Și eu mă pregătesc pentru <Exatlon>; din punct de vedere al pregătirii fizice, practic sport de cinci ori pe săptămână – tenis, alergare, sala de sport. Profesional, îmi fac temele legate de fiecare traseu, de fiecare concurent în parte. Ceea ce am făcut în ultimii 25 de ani, când a fost vorba despre comentariu sportiv sau despre emisiuni, în general", a spus Cosmin Cernat pentru wowbiz.ro.

Vezi și: Cosmin Cernat dă cărțile pe față: Nu a fost vorba de bani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel